Pershendetje,

KnaQu Chat funksionon ne disa platforma: KiwiIrc, TheLounge, Mibbit dhe BoomChat, Te shoqeruar me ikonen perkatese se nga cila paisje mund te chatosh! Ju mund te zgjidhni platformen tuaj te preferuar.